Annonsera

Var med och syns med fbkbloggen

Ända sedan vår första hela säsong (12/13) har fbkbloggen haft en fantastisk utveckling, både när det gäller antalet läsare på bloggen och följare i sociala medier. Vi har ett snitt på 8.000 unika besökare per månad, och fortsätter att växa så det knakar både på bloggen och på Twitter, Facebook, Instagram och YouTube.

Vi slår oss dock inte till ro med detta och planerar hela tiden nya sätt att utöka vår bevakning och rapportering! Eftersom vi är helt fristående, arbetar ideellt och själva står för alla utgifter behöver vi DIN hjälp för att kunna växa och utveckla vår rapportering ytterligare!

Vill ni följa med oss på vår resa? Har ni ett budskap som du vill ska synas? Hos oss kan ni annonsera på bland annat följande sätt:

 • Banner i högermenyn i (se exempel till höger, höjd på annonsen kan diskuteras. Bredden max 280 pixlar)
 • Responsiv annons på vänster eller höger sida av bloggen
 • “Karusell” på höger sida av bloggen (roterande bilder där flera annonser rullar runt)
 • Banner/logo/bild, artikelbilder osv. i blogginlägg/artiklar och i YouTube-videos
 • Banner/annons mellan blogginläggen på startsidan genom bild- eller textannonser
 • Under menysidor på bloggen
 • “Pop-up”-fönster och/eller i så kallade “top bars” som kommer fram efter en specifik tid och storlek högst upp eller längst ner på sidan som följer med när läsaren scrollar på sidorna
 • Annonsera i vår nya tjänst “LIVE!“, där läsare kan diskutera med varandra i realtid under matcher liksom följa våra egna liveuppdateringar på Twitter och Facebook under Färjestads matcher
 • Presentera eller profilera er i vår nya satsning i vårt nyhetsbrev som skickas ut en gång per vecka
 • Annonsera i våra sociala kanaler TwitterFacebook, YouTube och Instagram. Exempelvis genom att sponsra/presentera våra liverapporter eller göra reklam för en produkt eller tjänst
 • Erbjuda tävlingar för våra läsare (exempelvis i vårt nyhetsbrev, på våra sociala mediekanaler eller på fbkbloggen.se)

Vi har alltså en mängd olika lösningar och kan hitta en sådan för just er och ert behov: är ni intresserade av att diskutera en sådan med oss når ni oss enklast via kontakt@fbkbloggen.se. Vi kan hjälpa er att nå ut till er målgrupp och kan presentera besöksstatistik och information om våra läsare från Gooble Analytics för att ni ska veta vilka ni kan nå.

Just nu söker vi med ljus och lykta efter en samarbetspartner när det gäller teknisk utrustning (bärbar dator, kamera/videokamera, mikrofon) för att kunna uppgradera oss såväl tekniskt som i vår rapportering.

Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor eller en idé, vi är öppna för det mesta!

De mest förmånliga annonseringsmöjligheterna får ni genom löpande annonsering, men vi erbjuder självklart även kortare annonsering. Vi kan även visa annonser genom Googles annonseringstjänster. Hör av er så hjälper vi er utifrån ert behov.

Bloggen är en del av företaget Bad Luck Bird Productions, och är registrerad för F-skatt.

Fbkbloggen erbjuder betalning via faktura och PayPal.