Donera


Gillar du det du ser här på bloggen? Vill du vara med och bidra till bloggens fortsatta utveckling?

Vi följer Färjestads olika lag och verksamhet runt om i Sverige och Europa året om och har massor av planer för hur vi vill utveckla vår bevakning. Vi är glada och stolta över att bloggen, under den gångna issäsongen (augusti-mars), hade över 40 000 unika besökare och över 800 000 sidvisningar. Många tror dock att vi är en del av föreningen Färjestad, men faktum är att vi inte får någon som helst ersättning från dem utan är helt fristående , jobbar ideellt och bekostar allt själva. Förra året la vi cirka 100.000 av våra privata pengar (obetald tjänstledighet på dagtidsjobbet, flyg-/bilresor och hotell samt omkostnader för bloggen) på bloggens arbete. Det har vi inte råd att göra i längden och därför söker vi finansieringsstöd. För dig som har ett företag erbjuder vi möjlighet att annonsera, men vi har också fått frågan av privatpersoner om hur de kan bidra.

Av den anledningen har vi öppnat upp för att ta emot donationer från er läsare. Det ger oss också en unik möjlighet att få en uppfattning om huruvida fbkbloggen fyller en faktisk funktion bland FBK-fans och andra hockeyintresserade. Detta för att få svar på frågan om vi ska fortsätta vår satsning. Gillar du som läser bloggen det du ser och tycker du att det vi gör är meningsfullt får du därför gärna donera en slant.

ALLA bidrag, stora som små, tas tacksamt emot. “Många bäckar små” heter det ju som bekant…

Insamlade pengar här går först och främst till resekostnader. Under de senaste åren har vi följt A-laget genom ET- och CHL-äventyren och rapporterat på plats nere i Europa men i år har vi tvingats kasta in handduken vad gäller augustiresan. Förra årets CHL-resa kostade oss drygt 8000 kronor per person (flyg/transfer och hotell) utöver utebliven inkomst.

Använd vårt PayPal-konto nedan eller Swisha till 070-63 828 46.

fbkbloggen.se – ALLT om Färjestad

Du kan donera valfritt belopp nedan tryggt och säkert via PayPal. Betalningen kommer visas under namnet Bad Luck Bird Productions, vilket är namnet på företaget vi har startat för att kunna sälja annonsplatser.
Swish_980x120_budskap5